merknaam bedenken

Merknaam bedenken

Een unieke merknaam bedenken?

Wij zijn naammakers. Een naam voor een nieuw product, onvergetelijke reclame campagne of voor een geheel nieuw bedrijf. Namen die raken, afwijken of opmerkelijk zijn. Namen die anders zijn en uw identiteit uitstralen. Namen die bij u passen en bij uw bedrijfsvoering. Namen die bij blijven en onthouden worden. Een bedrijfsnaam kiezen gebeurt doorgaans slechts eenmalig. Daarom moet de keuze meteen de eerste keer een schot in de roos zijn.

Rekening houdend met alle factoren

Een merknaam bedenken omvat meer dan het bedenken van een aantrekkelijke of makkelijk te onthouden naam. Ook dient de nieuwe merknaam taaltechnisch logisch en merkenrechtelijk gezien mogelijk te zijn. De Naamafdeling zorgt daarom graag voor gericht advies en neemt u daarbij ook het taalkundige onderzoek uit handen. Vooral als u internationaal actief bent, wordt de betekenis van de gekozen naam in verschillende talen ineens een belangrijke afwegingsfactor. De juiste keuze bij uw merknaam bedenken betekent dus grondig onderzoek.

Contact info

info@denaamafdeling.nl
020-3080042

Uw merknaam bedenken? Op zoek naar inspiratie? Onze specialisten helpen u graag verder. Stuur ons een berichtje met onderstaand contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Sterke merknaam nodig?

Dankzij onze ervaring werken we gezamenlijk met u naar een solide merknaam. Een merknaam die bouwt op een stevige basis waar een uitgebreid onderzoek aan vooraf is gegaan. De Naamafdeling zorgt graag voor de juiste balans tussen aantrekkelijkheid en de technische haalbaarheid van uw naam. We helpen hierbij u en uw bedrijf graag op weg naar een vliegende start. Zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsvoering.

Scroll naar boven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De Naamafdeling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief