merknaam registreren

Merknaam registreren

Een sterke domeinnaam bedenken?

De Naamafdeling bedenkt en bouwt namen. Bedrijfsnamen, productnamen, slogans en ook merknamen. Merknamen die staan voor uw bedrijf en uw producten of diensten. We bouwen hierbij voort op onze vergaande creativiteit en deskundigheid. Het bedenken van een merknaam vergt echter meer dan dat. Een merknaam bestaat ook uit de officiële registratie van de desbetreffende gekozen naam. U kunt uw merknaam dan ook zien als een investering. Een belangrijke investering die nog lange tijd centraal zal staan bij het uitdragen van het gewenste imago. Meer weten? Lees dan snel verder.

Kiezen voor zekerheid: bescherm uw merknaam

Als ondernemer bent u elke werkdag druk bezig om de reputatie van uw bedrijf te versterken. Het opbouwen en verspreiden van uw merknaam vergt tijd en moeite. Zorg daarom voor een adequate bescherming van de gekozen merknaam. Uw merknaam registreren is daarom van cruciaal belang. Het zogeheten merkenrecht laat u toe om uw merknaam of logo permanent te beschermen. Met een merknaam vastleggen heeft u dus geen bekommernis meer om uw concurrenten. Enkel zekerheid en de gewenste gemoedsrust. De Naamafdeling beheert het merkenrechterlijk onderzoek. Zodat u zich kunt concentreren op uw onderneming.

Contact info

info@denaamafdeling.nl
020-3080042

Uw merknaam registreren? Bent u daarbij op zoek naar een kritische blik en gericht advies? Laat een berichtje achter via onderstaand contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Alles onder één dak, ook juridische onderbouwing

We helpen u graag vooruit. Een juridisch onderbouwde registratie volbrengen is echter lang niet altijd even eenvoudig. Daarom helpen we u graag verder tussen de wirwar van regels en wetten. We ontzorgen u en vermijden hierbij reputatieschade en ongewenste financiële consequenties. Uw merknaam registreren is de eerste stap naar een succesverhaal. We zijn hier graag onderdeel van. De Naamafdeling helpt u daarom graag met alle procedures.

Scroll naar boven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De Naamafdeling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief