taalkundig onderzoek

Taalkundig onderzoek

Deskundig taalkundig onderzoek?

Bij De Naamafdeling delen we allemaal dezelfde passie voor namen maken. Namen voor bedrijven, slogans, merken, producten en diensten. Een vakgebied waarbij een baanbrekende creativiteit komt kijken. Naast een vergaande creatieve insteek, moet de keuze voor een uiteindelijke naam ook technisch gezien kunnen worden onderbouwd. Onze professionals beschikken over de gewenste vaardigheden om voor een onderscheidende naam te zorgen, die ook juridisch en linguïstisch gezien onderbouwd kan worden. We vertellen u er graag met meer over.

Meer dan alleen een creatieve blik

Een nieuwe naam bedenken begint bij het samenbrengen van creativiteit, inspiratie en het gewenste bedrijfsimago. Door deze elementen op gepaste wijze bijeen te brengen ontstaat een krachtige naam voor uw bedrijf, diens producten of uw online domein. Het houdt echter niet op bij dit creatieve proces. Ook op taaltechnisch vlak moet de gekozen naam mogelijk zijn. En vooral ook niet tot ongemakkelijke situaties leiden. Taalkundig onderzoek zal uitwijzen in hoeverre uw naam haalbaar is. Denk hierbij onder meer aan de gebruiksvriendelijkheid, maar vooral ook aan de betekenis van de naam in andere talen of toepassingen.

Contact info

info@denaamafdeling.nl
020-3080042

De keuze voor uw naam onderbouwen met taalkundig onderzoek? Onze taaldeskundigen voorzien u graag van een kritische blik. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor álles omtrent namen

De Naamafdeling helpt u graag aan een geschikte naam. Niet alleen voor uw nieuwe producten of website, maar ook op juridisch vlak helpen we u graag verder. We gaan graag op een verantwoorde manier om met de door ons gekozen namen en dat uit zich dan ook in een adequate bescherming. Bescherming in de vorm van een officiële registratie van de gekozen naam. Zo kunt u zorgeloos ondernemen zonder zich druk hoeven te maken over de juridische kant. Voor álles omtrent namen bent u bij ons aan het juiste adres.

Scroll naar boven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De Naamafdeling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief