website verhuizen

Zorgeloze website migratie

U wilt verhuizen, online welteverstaan. Overstappen naar een nieuwe hosting provider en misschien zelfs wel met een nieuwe domeinnaam. Tegelijkertijd wilt u dat deze verhuizing, zoals bij elke andere verhuizing, probleemloos en zo snel mogelijk verloopt. U wilt ook dat iedereen weet waar u nu te bereiken bent en dat deze mensen niet meer uitkomen op uw oude adres. Alle inkomende verkeer en website bezoek mag naar uw nieuwe adres toe. Het oude adres is immers verleden tijd. Onze website migratie zorgt ervoor dat uw verhuizing geruisloos verloopt. Zodat u weer verder kunt met hetgeen waar u gebleven was. Alsof er niets is veranderd.

Behouden wat u heeft opgebouwd

Tijdens uw verhuizing wilt u alles behouden wat u online heeft opgebouwd. Uw online inspanningen hebben tijd, geld en moeite gekost en die koestert u daarom. Om ervoor te zorgen dat de historische en huidige waarde van uw website binnen de Google zoekresultaten behouden blijft, is een zorgvuldige website migratie van cruciaal belang. Met aandacht voor details en waarbij gelet wordt op de kleine dingen. Naast uw klanten wilt u ook dat Google op de hoogte is van uw verhuizing en u op dezelfde wijze waardeert én indexeert.

Kies voor zekerheid

De Naamafdeling zorgt ervoor dat uw website verhuizing vlekkeloos verloopt. Van het inpakken van de eerste doos tot het overhandigen van de nieuwe ‘digitale sleutels’. Dit betekent een minimale daling in het website verkeer en een maximaal behoud van opgebouwde zoekwoord posities. Reken daarom op een adequate doorverwijzing van elke pagina, een maximale bewaking van de indexatie, een vlotte overgang van uw webmaster tools en een zorgvuldige evaluatie van de uitgevoerde website migratie.

Meteen beginnen met de verhuizing van uw website? Laat u gericht adviseren door onze online experts en neem contact met ons op via ons telefoonnummer of contactformulier.

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer

  Vraag of opmerking

  Scroll naar boven

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  De Naamafdeling

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief