Fivoor

Contact info

info@denaamafdeling.nl
020-3080042

 

Fivoor forensische en intensieve psychiatrische zorg is de nieuwe naam voor het samenwerkingsverband van Palier (onderdeel van de Parnassia Groep), Altrecht Aventurijn (onderdeel Altrecht GGZ) en FPC de Kijvelanden. Ook het Forensisch Psychiatrisch Centrum in Gent maakt deel uit van Fivoor. Voorheen stond de samenwerking bekend onder de naam Forensisch Psychiatrische Combinatie Randstad (FPCR).

Fivoor levert een uitgebreid scala aan forensische en intensieve psychiatrische zorg. Van ggz-reclassering en materieel juridische dienstverlening tot hoogwaardige ambulante, poliklinische en klinische behandeling. Fivoor behandelt mensen die niet mee kunnen komen in de maatschappij of voor overlast zorgen vanwege complexe psychiatrische problemen. Psychiatrische behandeling levert hen veel op: hun welbevinden neemt toe en zij krijgen weer perspectief op een veilig en betekenisvol bestaan.

De naam Fivoor is nuchter en doelgericht, optimistisch en op de toekomst gericht. Het logo legt de nadruk op het bieden van nieuw perspectief, het omslaan van een pagina. Voor de patiënt, medewerker, de organisatie als geheel en haar omgeving.

Wij hebben de naam Fivoor en de slogan ‘verder kijken verder komen’ ontwikkeld. De merkidentiteit en de website zijn ontworpen door DPid.

Fivoor slogan

Fivoor_DPid

 

 

Scroll naar boven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De Naamafdeling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief