Fizyr

Contact info

info@denaamafdeling.nl
020-3080042

Deze TU Delft-spinoff – voorheen genaamd Delft Robotics – werd bekend als ontwikkelaar van industriële robotica-integraties, maar is zich steeds meer gaan specialiseren in deep learning-software. Het bedrijf heeft bekendheid verworven als ontwikkelaar van industriële robotica-integraties maar wordt vooral geroemd om de geavanceerde deep learning-software.

Het bedrijf ontwikkelt ‘zelflerende’ software die in staat is om variabele objecten (in vorm, kleur, grootte) te herkennen. Hiermee kan een robot aangestuurd worden iets te pakken. De oplossingen maken ‘oog-hand-coördinatie’ mogelijk en stelt integratoren en hun klanten in staat hun machines objecten te handelen hetgeen nog niet mogelijk was.

De oude bedrijfsnaam Delft Robotics sloot niet meer goed aan op de activiteiten en zorgde nog wel eens voor verwarring. Wij bedachten de nieuwe naam Fizyr waarmee het bedrijf de keuze onderstreept om zich volledig toe te leggen op geavanceerde deep learning software. De nieuwe naam moest duidelijk maken dat het zich 100% richt op machine vision, zoals 3D-vision, kunstmatige intelligentie en robot guidance.

Scroll naar boven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De Naamafdeling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief