Stampions

Contact info

info@denaamafdeling.nl
020-3080042

 

Stampions is een spel dat de fysieke wereld combineert met een digitaal platform. Stampions is een initiatief van info.nl en Somedialoog en heeft onlangs de tweede prijs gewonnen tijdens HollandCall, een wedstrijd voor out-of-the-box start-up ideeën voor nieuwe cultuur-toeristische producten voor Noord-Holland.

Ga op ontdekkingstocht in Noord-Holland en zoek de stempels die musea en monumenten voor jou hebben verstopt. Met de speciale app kun je met je smartphone ter plekke een bijzondere, digitale stempel zetten en meenemen als souvenir aan je bezoek. Ieder stempelplaatje valt in een categorie en heeft een eigen kleur; spaar je de goede combinaties bij elkaar dan win je een prijs. Voor de meest actieve stempelaars zijn er bovendien extra prijzen te winnen, waarbij Noord-Hollandse belevenissen en streekproducten centraal staan.

Stampions wakkert de Hollandse spaarzin in jou aan. Je stippelt je eigen route uit om de stempels te verzamelen en komt hierbij op plekken die je nog helemaal niet kende. Het Noord-Hollands Stampions verandert de provincie in een spelbord, waarbij jij onbekende musea en verborgen monumenten gaat ontdekken.

De bijbehorende beacon app is ontwikkeld door Van Ons en is hier te downloaden.

 

Stampions

Scroll naar boven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De Naamafdeling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief